ویزاویزا کویت

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کویت

 در حال حاضر هیچ نوع ویزایی برای اتباع ایرانی در سفارت کویت صادر نمی شود .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کویت

کویت در حال حاضر به ایرانیان عزیز ویزا نمی دهد

لطفا در مورد نحوه اخذ ویزا کویت سوال نفرمائید و تماس نگیرید

 

 آدرس و سماره تلفن سفارت کویت در تهران :

دستگردی(ظفر)- بین ‏آفریقا(جردن) و ‏ولیعصر- پلاک ۳۰۵ و تلفن : 9-88785997
 
  • خبر خبرگزاری میراث فرهنگی در مورد ویزا و سفر به کویت :
خبرگزاری میراث فرهنگی: شب یکشنبه یادداشت تفاهم همکاری های گردشگری با حضور حسن روحانی و شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت بین دولت های کویت و ایران امضا شد، اما اگر همین امروز با سفارت دولت کویت در تهران تماس بگیرید، مسئولان صدور ویزای این سفارتخانه در پاسخ به سوال شما درباره شرایط صدور ویزا به کویت می گوید که «در حاضر هیچ نوع ویزایی برای سفر اتباع ایرانی به کویت صادر نمی شود».
یکشنبه شب امیر کویت به تهران آمد و شام را مهمان حسن روحانی، رئیس جمهور ایران بود. این نخستین سفر امیر کویت به تهران بود که به دعوت حسن روحانی انجام شد. روابط ایران و کویت در سال های اخیر دچار چالش های فراوانی شده بود. در نتیجه رفت و آمد اتباع ایرانی که برای کار یا گردشگری به کویت می رفتند و همچنین سفر گردشگران کویت به ایران تحت تاثیر روابط دو کشور قرار گرفته بود و محدودیت های شدیدی برای صدور ویزای کویت برای ایرانیان به وجود آمده بود.
دولت کویت سال 2011 صدور ویزا برای اتباع 6 کشور از جمله ایران را ممنوع کرد. به دنبال این تصمیم دولت کویت ایرانیان بسیاری که به منظور کار یا زندگی در کویت ساکن بودند، با مشکلات بسیاری مواجه شدند. بسیاری از ایرانیانی که برای انجام کار یا دیدار خانواده خود به ایران آمده بودند برای بازگشت به کویت با مشکلات جدی مواجه شدند و حتی نتوانستند به کویت بازگردند.
چنان که پیداست از آن سال تا کنون هیچ گونه ویزای کار، زیارتی یا سیاحتی برای ایرانیانی که قصد سفر به کویت داشتند صادر نشده است. تنها راه صدور ویزا برای اتباع ایرانی، فرستادن دعوت نامه بود که با پرداخت هزینه ای احتمال صدور ویزا وجود داشت.
پس از آغاز مذاکرات هسته ای در دولت تدبیر و امید و پیشرفت این دور از مذاکرات، امیدواری های بسیاری در بین متقاضیان ایرانی ویزای کویت به وجود آمد. بسیاری از آنها اعتقاد داشتند که تحریم های عرب علیه ایران و تیره شدن روابط ایران و کشورهای عربی در دولت گذشته دلیل اصلی صادر نشدن ویزا برای اتباع ایرانی بود هاست و با پیشرفت مذاکرات هسته ای امیدها برای صدور ویزای کویت برای اتباع ایرانی افزایش خواهد یافت.
از دیگر سو خبرهایی نیز از بد شدن وضعیت ایرانی های ساکن کویت در رسانه های مختلف منتشر شد. بسیاری از ایرانی های ساکن کویت در سال های گذشته از رفتار نامناسب دولت کویت با ایرانیان شکایت داشتند.
اعلام خبر سفر امیر کویت به ایران در هفته های گذشته بسیاری را به بهتر شدن روابط ایران و کویت و بهبود شرایط صدور ویزا برای اتباع ایرانی امیدوار کرد.
تاکید بر گسترش گردشگری بین ایران و کویت
بر همین اساس دیشب امیر کویت برای اولین بار به دعوت حسن روحانی رئیس جمهور ایران به تهران سفر کرد تا فصل تازه ای از روابط دو دولت آغاز شود. سفری که بسیاری آن را سرآغاز بهبود روابط ایران با دیگر کشورهای منطقه عنوان می کنند.
حسن روحانی در دیدار با امیر کویت، این سفر را نقطه عطفی در تعمیق روابط دو کشور عنوان کرد و از ضرورت تقویت و افزایش سطح روابط اقتصادی ایران و کویت سخن گفت. او همچنین از آمادگی ایران برای همکاری و مشارکت همه کشورهای منطقه بویژه کویت برای تقویت ثبات و امنیت منطقه خبر داد.
رئیس جمهوری ایران در این دیدار همچنین به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی دو ملت ایران و کویت اشاره کرد و درایت و فعالیت مسئولان دو کشور را در نزدیکی روابط ایران و کویت بسیار تاثیر گذار دانست.
روحانی همچنین همچنین توسعه روابط دو ملت با یکدیگر و گسترش گردشگری میان ایران و کویت را از جمله موارد مهم در روابط دو کشور عنوان و تاکید کرد که «در این زمینه باید تسهیلات لازم برای سفر و دیدار مردم دو کشور با یکدیگر و ارتقای روابط فرهنگی ایران و کویت فراهم شود. ایران هیچ مانعی را در مسیر توسعه روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی میان ایران و کویت نمی بیند».
شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت هم در این دیدار گفت که سفرش به تهران ثمرات خوبی به نفع مصلحت دو کشور خواهد داشت.
او بر ضرورت توسعه و تقویت روابط دو کشور به ویژه در زمینه همکاری های اقتصادی تاکید کرد و گفت: توسعه مناسبات ایران و کویت را نیازمند برنامه ریزی مشخص و تعامل مسئولان دو کشور است.
پس از این دیدار حسن روحانی و شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح در مراسم امضای شش اسناد همکاری مشترک حضور یافتند. موافقت نامه حمل و نقل هوایی، موافقت نامه همکاری های گمرکی، موافقت نامه امنیتی، یادداشت تفاهم همکاری های ورزشی، یادداشت تفاهم همکاری های گردشگری و یادداشت تفاهم همکاری های زیست محیطی، شش سندی بود که در این مراسم به امضای مقام های بلند پایه ایران و کویت رسید.
اگرچه هنوز هم مسئولان قسمت صدور ویزای سفارت کویت در تهران اعطای هر گونه ویزا برای اتباع ایرانی را رد و تاکید می کنند که در حال حاضر هیچ ویزایی برای اتباع ایرانی صادر نمی شود، اما این سفر امیر کویت به تهران و و امضای یادداشت تفاهم در زمینه گردشگری می توان به بهبود وضعیت گردشگری بین دو کشور و صدور ویزا برای ایرانیان در آینده نزدیک امیدوار بود.
دکمه بازگشت به بالا
Open

خرید آنلاین بلیط و هتلتماس با ما